www.breddgrad43.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


På hemsidan din tillfredsställelse är vår prioritet! Vi är helt övertygade om att du blir nöjd med vår service och med den produkt du köpt. Vårt åtagande är att ge störst kundservice till våra kunder så att vi kan upprätthålla långsiktiga relationer med kunder. Vårt mål är att följa upp med vår tjänst tills full kundnöjdhet uppnås. Vi förstår unika behoven hos varje kund och är redo att ta itu med eventuella problem som uppstår.

För att returnera dina produkter, skicka ett e-post

och vänligt innehålla följande uppgifter:

• Ditt fullständiga namn och datum då beställningen gjordes och fick

• En förteckning över de produkt (er) som ska utbytas eller återbetalas

• Orsaken till returen av produkterna

Vi kommer att svara snabbt med instruktioner om hur och var man kan returnera produkten (s). Skicka INTE tillbaka till avsändaren. Du måste kontakta oss innan han återvände några objekt för att få en återbetalning eller ersättning.

Retur / Exchange Villkor:

• Utbyte inom 30 dagar efter mottagandet datum produkt

• Avkastningen inom 7 dagar efter mottagandet datum produkt

• Alla produkter måste returneras i ny oanvänt villkora med alla taggar anslutna och originalförpackning. Ingen post kommer att accepteras efter att den har använts.

• Om ditt objekt är utrustad med en "säkerhetsetikett", måste varan returneras med taggen fortfarande sitter

• Varje post tillbaka utanför dessa förhållanden kan inte komma i fråga för och utbyte / återbetalning enligt vår policy.

• Du måste returnera väskan (er) i nya och oanvänt villkora med alla originalförpackning och tillbehör inom 7 dagar efter mottagandet för återbetalning. Orderåterlämnas efter 7 dagar debiteras 10% utsättning avgift. Kunden är ansvariga för återgång sändnings avgifter. Du måste skicka tillbaka paket via kurir på egen bekostnad och ge oss ett spårningsnummer för att en ersättare / bidrag skall utfärdas.
Återbetalning kommer att göras i samma form som betalningen mottogs och kan ta upp till 10 dagar efter mottagandet av varorna.


Kom ihåg, vi är alltid här för att hjälpa vad som än händer. Bara maila oss och vi kommer att ta på allvar alla frågor och arbeta tillsammans med dig för att lösa det.

tillbaka
Copyright © 2020 www.breddgrad43.se